Ga naar de inhoud

Ontdek jouw kansen bij Arnhem

De Gemeente Arnhem gaat het dit keer anders aanpakken. We introduceren de ‘gemeentepool’, een bijzonder wervingsprogramma waar we op zoek zijn naar 15 nieuwe collega’s. In plaats van te zoeken naar mensen voor één specifieke functie, kijken we naar kandidaten die breed inzetbaar zijn met de juiste vaardigheden en motivatie voor verschillende taken en werkzaamheden. Dit biedt jou de kans om te ontdekken wat je het leukst vindt, terwijl je toch de zekerheid van een baan hebt. Voor ons als organisatie is het een mooie manier om divers talent aan te trekken, gebaseerd op wat iemand kan en wil, en niet alleen op wat een functieomschrijving vraagt.

Als je via de gemeentepool bij ons komt werken, krijg je één of meer boeiende taken en werkzaamheden. Je kunt veel leren en na twee jaar kun je een vaste baan bij ons krijgen: Daar gaan we voor! Het is wel belangrijk dat je openstaat voor groei en ontwikkeling. Wij zorgen voor een goed salaris en bieden veel kansen. Dus, grijp deze kans om je talenten te ontdekken, je vaardigheden te verbreden en verder te groeien binnen de Gemeente Arnhem!

Eerlijke werving en selectie:

Bij de Gemeente Arnhem werken we hard om iedereen eerlijk te behandelen als ze bij ons willen werken. We zorgen voor gelijke kansen door vragen te stellen over wat je kunt en een test te gebruiken die kijkt naar wat jou motiveert (drijfverentest). Zo krijgt iedereen de kans om te laten zien wat diegene kan, los van wat er op je cv staat. We vinden het belangrijk om te kijken naar wat je echt kunt en wat je drijft, zodat iedereen dezelfde kans krijgt om op te vallen en ons te laten zien wat ze in huis hebben.

Check hier de gemeentepool vacatures (de werving is op 01-04-2024 gesloten):

Waarom werken voor Arnhem?

Arnhem werkt aan grote uitdagingen, waar je als nieuwe medewerker aan kunt bijdragen. We hebben grote ambities gericht op het maken van Arnhem tot een duurzamere, groenere, kansrijkere en meer verbonden stad. De gemeente streeft ernaar deze doelen te bereiken in nauwe samenwerking met haar inwoners, met op maat gemaakte aanpakken die passen bij de verschillende wijken van Arnhem. Als je bij ons in de gemeentepool komt werken, krijg je de kans om aan allerlei werkzaamheden en projecten bij te dragen. Of je nu helpt mensen aan werk en inkomen te komen, toezicht houdt op onze parken en straten, meewerkt aan duurzame initiatieven of projecten opzet om mensen dichter bij elkaar te brengen, jouw werk maakt echt een verschil. Je helpt mee Arnhem te vormen tot een stad waar iedereen trots op kan zijn: leefbaar, open voor iedereen en altijd klaar voor de toekomst. Doe je mee?

Solliciteren voor de Gemeentepool

Het sollicitatieproces voor de Gemeentepool gaat in stappen zoals hieronder beschreven. We doen dit om goed te leren wie jij bent en wat je kunt. Ook krijg jij de kans om ons beter te leren kennen.