Ga naar de inhoud

Ervaring opdoen bij Arnhem.

Volwaardig bijdragen aan een ambitieuze stad! Arnhem investeert in talent. Wij bieden diverse mensen de ruimte om zich te ontwikkelen en hun meerwaarde in te zetten voor de stad.

Elk jaar doen meer dan 80 mensen ervaring op bij onze organisatie. Wij bieden mogelijkheden voor afwisselende en interessante werkervaringsplekken, meewerkstages, traineeprogramma’s en afstudeeropdrachten op MBO-, HBO- en WO-niveau. Je kunt rekenen op een professionele begeleiding van ervaren collega’s met voldoende ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling in jouw vakgebied.

Benieuwd hoe jouw stageperiode er uit ziet?

Maak kennis met het werken binnen een ambitieuze overheidsstelling waarbij je een maatschappelijke impact kunt maken. We laten je graag ervaren hoe veelzijdig het werken bij gemeente Arnhem is. Door de grote mate van vakinhoudelijke kennis en gedrevenheid van collega’s, biedt de gemeente jou een inspirerende werkomgeving.  

Natuurlijk zijn wij ook vooral nieuwsgierig naar jouw talent en frisse blik op onze organisatie. Draag bij aan het steeds mooier wordende Arnhem en ontdek de mogelijkheden binnen onze gemeente! 

Diederik, stagiair juridische zaken.

Wat ik andere studenten wil adviseren is dat je nooit aan jezelf moet twijfelen.  Accepteer wie je bent. Ik vind dat je eruit moet halen wat erin zit en als je iets wil dan moet je het zeker proberen. 

Iedereen is welkom!

Bij gemeente Arnhem investeren wij in een inclusief werkklimaat waarin iedereen zich gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. We streven ernaar een afspiegeling te zijn van de Arnhemse samenleving. Zo kunnen bewoners zich in ons herkennen en kunnen wij bewoners beter begrijpen. Onze ambitie is om het verschil van onze medewerkers te zien, te waarderen en als kracht in te zetten om de beste resultaten te behalen voor onze stad.  

Wist je dat;

  • je een laptop en een mobiele smartphone ter beschikking kunt krijgen gedurende jouw ervaringsperiode?  
  • de gemeente Arnhem actief meedoet aan verschillende (door)ontwikkelingen van onderwijsprogramma’s, stagemarken en bedrijvenmarkten in de stad en regio? 
  • de top 5 meest voorkomende studierichtingen van onze stagiairs zijn; MBO3-HTV, HBO-Rechten, HBO/WO-Bestuurskunde, HBO-en MBO-Civiele Techniek, HBO-ICT en Multimedia Design. 
  • je als stagiair of WEP-er een interne kandidaat bent en je daarom ook kunt solliciteren op interne vacatures?  
  • je bij de gemeente een aantrekkelijke stagevergoeding krijgt van €450,- p/m, ongeacht jouw opleidingsniveau?  

Enthousiast geworden?

Deel je CV en motivatie en solliciteer hier